Over ons

Sportorders is gespecialiseerd in de productie  en  distributie van Europese  sportmerken voor de fitness sector en de duursport.

Naast de huismerken First Class Nutrition en MP3 Drinks, zorgt Sportorders voor de verdeling van een 20-tal sportvoedingsmerken en fitness gerelateerde merken.

Sportorders biedt internationale bedrijven de mogelijkeid om onder private label hun eigen merk te beginnen, en staan hen ook bij met het nodige deskundig advies.

Mission Statement

De voedingssupplementensector heeft af te rekenen met heel wat vooroordelen over de effectiviteit en wettelijkheid van haar producten. Daar wil Sportorders volledig komaf mee maken door zichzelf de strengste kwaliteitsnormen op te leggen en de geldende wetgeving nauwgezet te respecteren.

Zoals de wet het voorschrijft, dragen alle producten van Sportorders een officieel en verifieerbaar notificatienummer.

Sportorders claimt ook dat al onze producten dopingvrij zijn, geen enkel product afkomstig van ons bevat grondstoffen die op de lijst van verboden producten van het World Anti-Doping Agency (WADA) voorkomen.

Distributie en Customer Service

Sportorders verzorgt de distributie van meer dan 20 topmerken in België, de Benelux of doorheen Europa. Onze producten worden verdeeld in meer dan 400 zaken in België en meer dan 1460 zaken wereldwijd. Sinds 2006 ontwikkelen en produceren we ook onze eigen Premium brands.

Sinds de oprichting in 1993 hebben we steeds de grootste zorg besteed aan de kwaliteit van onze producten en onze dienstverlening. In 2010 leidde dit tot de uitbreiding van ons team met nog eens 5 personen in onze Customer Care  afdeling.

Productie Premium Brands

Doordat Sportorders de meeste van haar producten zelf produceert met de beste ingrediënten beschikbaar op de markt en het samenwerken met productiehuizen die onder GMP, EEC en HACCP norm werken, zijn we in staat U de beste supplementen op de markt aan te bieden.
Sportorders kan daardoor niet alleen flexibel inspelen op de markt en scherpe verkoopprijzen hanteren, maar wij beheersen ook zelf onze kwaliteit door zowel interne als externe controles.

Dit betekent dat elke claim over de werking en effectiviteit van elk product waarheidsgetrouw is. Onze klanten krijgen hierdoor steeds waar voor hun geld.

Productie Private Labels

Uw eigen sportdrank ontwikkelen? Sportwater met uw logo? Uw eigen voedingssuplement?

Sportorders kan u waarschijnlijk verder helpen.

Sportorders heeft zich de voorbije jaren gespecialiseerd in de productie van sportdranken en voedingssupplementen voor andere merken, sportzaken en evenementen. Uw eigen sportdrank is een perfecte verlenging van uw imago naar uw doelgroep toe. Zorg ervoor dat uw klanten een sterkere relatie opbouwen met uw zaak door uw eigen dranken aan te bieden. Of ontwikkel een supplement met uw eigen unieke smaak en verpakking.

Vraag ons vrijblijvend om advies.