Een drankautomaat is ook haalbaar voor uw gym!

Sportorders BVBA, met haar huismerken First Class Nutrition en Mp3 Drinks, heeft als doel haar klanten optimaal te kunnen ondersteunen. Dit doen we al jaar en dag door het leveren van kwaliteitsvolle sportdranken en voedingssupplementen, maar de markt evolueert uiteraard. Sportorders heeft door veranderende ontwikkelingen in de markt gemerkt dat er bij meer en meer fitnesscentra nood is aan drankautomaten die zelfstandig kunnen functioneren.

De achtergrond is dat het personeel van deze fitnesscentra zich dan volledig kan focussen op haar cliënteel, zonder dat dit inhoudt dat zij barman/barvrouw moeten spelen. Ook de overzichtelijkheid mbt roulatie van kasgelden is een niet onbelangrijke factor in de keuze voor een drankautomaat.

Deze Drankautomaten zijn echter zeer duur qua aankoopprijs wat voor vele fitnesscentra betekent dat dit niet tot de opties behoort. Sportorders BVBA heeft daarom een alternatief ontwikkeld die één en ander kostenmatig wel interessant maakt.

Dit is gebaseerd op het gegeven dat er tegen een bedrag van SLECHTS 2,50 EURO per dag een drankautomaat ter beschikking kan worden gesteld aan hun klanten!

Dit betekent dan ook dat u met de verkoop van slechts enkele drankjes u de huurprijs al compenseert, en u met meer aandacht naar de klant uw zaak verder kan uitbouwen.

Bent u geïnteresseerd hierover meer toelichting te ontvangen?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!