QNT

Quality Nutrition Technology (QNT) is een particuliere onderneming met hoofdzetel in Brussel, België (Europa). Sinds haar oprichting in 1988 wordt QNT erkend als een van de belangrijkste supplementatiemerken in de wereld. QNT wordt gedistribueerd in meer dan 30 landen in heel Europa. Midden-Oosten, Azië en Noord-Amerika.

Al meer dan 20 jaar heeft het toegewijde team van QNT wetenschappelijk ontwikkelde producten getest voor spiergroei, krachtontwikkeling en prestatieverbeteringen in samenwerking met sporters en bodybuilders over de hele wereld.

QNT werkt samen met onderzoekers en atleten over de hele wereld om effectieve en lekkere producten te ontwikkelen. QNT maakt gebruik van de hoogste kwaliteitsingrediënten die verwerkt worden in hun eigen fabriek gecertificeerd volgens ISO 9001, GMP, HACCP en EFSIS.

De producten zijn een unieke combinatie van toonaangevend Amerikaans onderzoek en innovatieve Europese technologieën. Elk QNT product is ontworpen om u te helpen meer kracht te ontwikkelen, een groter uithoudingsvermogen te kweken, meer energie en vermogen te genereren op lange termijn en tijdens piekprestaties, in de gymzaal, op het veld, of in de ring.

Onze regel: “Als we het niet zelf willen gebruiken, zouden we we het niet ontwikkelen!”