First Class Nutrition

First Class Nutrition is het premium voedingssuplementenmerk van Sportorders. Sinds de introductie van First Class Nutrition in 2003, is het steeds onze bedoeling geweest innovatieve producten te ontwikkelen die inspelen op de specifieke behoeften van sporters. We gaan verder waar andere merken ophouden en ontwikkelen uiterst efficiënte voedingssuplementen die aan de hoogste Europese anti-dopingmaatstaven voldoen.

Omdat al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer in gecertifieerde productiefaciliteiten, kunnen we elke stap van het ontwerp, de productie, het testen en het distribueren volledig controleren waardoor we de hoogste kwaliteitsnormen hanteren.

The future in sports nutrition!

Oorspronkelijk spitsten onze laboranten zich voornamelijk toe op de ontwikkeling van producten voor de fitnessector, maar de voorbije jaren werd er eveneens een revolutionaire reeks producten gelanceerd voor de duursporter.

Ondertussen produceert First Class Nutrition een 40-tal specifieke producten voor krachtatleten, duursporters en gezonde sportbeoefenaars.