Contact en Support

Sportorders BvBa

Atealaan 38

2200 Herentals

Tel. : + 32 (0)14 715150

Sportorders is steeds op zoek naar mooie win-win situaties waar een goede klanten- en leveranciersrelatie met wederzijds vertrouwen centraal staan.

Daarom zijn wij oprecht geïnteresseerd in uw vragen en zullen we dan ook steeds het maximum haalbare doen om u als klant tevreden te stellen.

Waar kan ik terecht met opmerkingen over mijn bestelling?

Uw klanttevredenheid nemen wij erg serieus, we willen dat u met een goed gevoel met ons blijft samenwerken. Daarom staat ons customer care en product support team voor u klaar.

Indien u vragen heeft ivm producten, een geplaatste bestelling, het plaatsen van een bestelling enz.. willen wij u vragen deze te stellen via de support pagina van online shop support pagina. Dit is niet alleen de snelste manier, maar uw bericht  komt dan ook steeds bij de correcte specialist terecht.

Indien u een nieuwe samenwerking met ons wenst aan te gaan of geïnteresseerd bent in de distributie van onze producten, kan u deze stellen via de algemene contactpagina hier aan de rechterzijde.

Waar kan ik jullie producten kopen?

Sportorders biedt enkel producten aan van de hoogste kwaliteit. U kan onze producten terugvinden in de betere sportcentra die bewust de beste kwaliteit aan hun klanten willen bieden.

Indien uw sportcenter de gewenste producten momenteel niet aanbiedt kan u hen informeren of vragen een desbetreffend Sportorders product te bestellen. Zij kunnen op hun beurt weer uw product bij ons bestellen. Sportorders biedt sportcentra’s een wekelijkse aan-huis levering aan*, of verzendt dringende zendingen via snelkoerier.

Daarnaast vindt u onze producten ook terug bij de betere sportvoedingswinkels.

* info en voorwaarden kan u bekomen via ons contact formulier.

Kan ik online bestellen?

Klik hier rechtsboven op de groene “online shop” knop. Onze onlineshop zal daarna openen.

Als handelaar dient u bij ons eerst een handelaars account aan te vragen via de online webshop via “mijn account”. Na goedkeuring zal U de nodige handelaars login ontvangen.

Sportorders biedt sportscholen een totaal concept aan naar sportvoeding, sportdranken, accessoires enz..

Algemeen contact.

Voor algemene vragen, kan u ons een bericht sturen via onderstaand formulier. Wij koppelen dan zo snel mogelijk terug naar u.